“ЗАВОДъ 33”  – това е името на цял музикален комплекс разпростиращ се на втория етаж на бивша текстилна фабрика близо до Лъвов мост. Тук ще намерите както ПОЧАСОВА репетиционна, в която ще можете да използвате нашите инструменти и апаратура, звукозаписно студио, презентационна зала с капацитет до 25 души, така и помещения, в които ще можете да си донесете вашите инструменти и звук и да наемете за цял МЕСЕЦ или ГОДИНА и да разполагате с тях като с ваши собствени репетиционни. Мястото е изключително достъпно както с всякакъв градски транспорт (вкл. и Метро) така и с кола, като разполагаме с 2 паркоместа във вътрешен двор зад метална врата, така че да не се притеснявате за автомобилите или мотоциклетите си 😉 докато репетирате. Намира се на адрес : ул. “Цар Самуил” №149 в София.

Помещението за почасови репетиции разполага с мощно централно озвучаване и монитори, също и с две китарни и една бас апаратура, които се виждат от снимките. Барабаните са вдигнати на висок подиум и усещането зад тях е като на истинска сцена.

Съответно репетиционните, които можете да наемете помесечно и за по-дълъг период от време са оборудвани с централно и смесителен пулт, два жични микрофона със стойки, както и са добре звукооформени и топлоизолирани. Във всички помещения има инверторни климатици, допринасящи за комфорта Ви, докато творите. Ако имате интерес звъннете, елате и разгледайте сами помещенията. Побързайте, защото “помесечните” репетиционни са ограничен брой и бързо се напълват. Повече снимки на помещенията можете да намерите на Facebook страницата на “ЗАВОДъ 33”.

– ЦЕНИТЕ –

За почасовата репетиционна на “ЗАВОДъ 33” или “Дежурната”, както я наричаме ние, са както следва:

– 15 лв. на час за 1, или 2 часа.

– 13 лв. на час за 3 или повече часове.

– Отстъпка при закупуване на абонамент за предплатени 24 часа (разпредлени в месеца, както Вие пожелаете) и вместо 312 лв. (24Х13) заплащате 240лв. Т.е. спестявате 72 лв, или един час Ви излиза 10 лв.:-)

– РАБОТНО ВРЕМЕ – 

Всеки ден от 10:00ч. до 24:00ч.(полунощ) след записване на часове на следния телефон:

<0896-586223     (Viber наличен) >

За останалите репетиционни зали, които могат да бъдат наети помесечно или за по-дълъг период от време:

– 230 лв. на месец, което включва: ИЗПОЛЗВАНЕ НА ПОМЕЩЕНИЯТА 24/7, колкото и когато си поискате!!! Използване на централно озвучаване, платен СОТ за всички месеци на наемането, възможност за записи на преференциални цени в звукозаписното студио на “ЗАВОДъ 33”. Възможност да се възползвате от всички облаги, които предлага музикалния комплекс, включително и освежаващ душ в чисто новата баня на комплекса (което предполагам особено ще облагодетелства барабанистите 😉 Сключва се стандартен дговор за наем с депозит от 150 лв. Цените за консумативите като ток, вода и интернет се поемат от бандите по помещения.

За повече информация, както и за записване на часове, не се колебайте да звъните на горепосочения телефон.

Пожелаваме Ви много яко и ползотворно прекарано време в пространството на “ЗАВОДъ 33”, защото все пак, крайно време е да произведем нещо качествено…